Bakanlığımızca Yurtdışında İşletilecek Olan Hastanelerde Görev Yapmak İsteyen Personele İlişkin Duyuru - GÜNCELLENDİ

GÜNCELLENME TARİHİ : 01/02/2017

DUYURU

Bakanlığımızca işbirliği yardımları aracılığı ile küresel sağlığa katkı sağlamak strateji hedefleri doğrultusunda işletilen Nyala-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Somali Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev almak isteyen Uzman ve Pratisyen Hekimlerin ekteki başvuru formunu doldurup birim amirlerine onaylatarak dijital ortamda PDF Formatında yurtdisihastaneler@saglik.gov.tr elektronik posta adresine ve aynı zamanda Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü Kültür Mahallesi İçel Sokak No:2 Kızılay / Çankaya / Ankara adresine göndermeleri gerekmektedir. Görevlendirilmesi uygun görülen personel ile Genel Müdürlüğümüzce daha sonra iletişime geçilecektir.

Görevlendirilecek Uzman ve Pratisyen Hekimlerin unvan ve branşları ile aranan şartlar ekteki duyuru metnindedir.

EKLER:

Duyuru metni

Başvuru Formu

---------------------------

1 Şubat 2017 tarihi itibarıyla güncellenmiştir.